2022’ de yükselecek altcoinler

2022’ de yükselecek altcoinler
2022’ de yükselecek altcoinler
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2022’ de yükselecek altcoinler HUH, SOL, AVAX, ADA 2021 yılında, kripto paralar kendini sağlamlaştırdı. Ve bu yılda akıllarda önemli bir yer edindi. Önemli büyük ülkeler, ve bu ülkelerin finansal düzenleyicileri, kripto paraları inceledi, ve ciddiye alınması gereken bir iş olduğuna karar verdiler.

2022’ Yılında yükselecek alt coinler

2022 yılında ise, gözler gerçekleşecek olan yükselişlere çevrildi. Geleceğin para birimi olacağı konusunda , herkes hemfikir olmuş durumda. Bitcoin ve Ether en bilinen coin piyasasındaki isimler haline geldi. Bir bitcoin 60.000 dolar kadar yükseldi.

2022 De Kazandıracak Alt Coinler

Hal böyle olunca yatırım yapmak isteyenler, daha düşük bütçeyle kar yapmanın peşine düştüler. Bu düşük bütçeli coinlere ise alt coin denmektedir. 2022 yılında değer kazanacak, yatırımcısına kâr getirecek olan dikkat çekici alt coinler şunlardır.

  1. HUH TOKEN

Listemizin birinci sırasında en çok seçilenler arasındaki huh token bizi karşılamakta. Yatırım yalanların pişman olmadığı nadir coinlerden birisidir. Yüksek meblağlarda kazanç sağlayabilir.

Yalnızca birkaç ay içerisinde bile % 70.000 kadar artış gerçekleşti. Bu coin önümüzdeki yıllarda en çok kazandıran kripto para olma yolunda ilerliyor. 2022’ de yükselecek altcoinler En iyi coinler listesinde ilk 20 ye bile girebilmekte.

Huh token in avantajlı olmasının sebeplerinden bir diğeriyse, Huh Nation adındaki bir toplumun, birime destek olmak için, çeşitli ödüller vermesidir.

Aynı zamanda Huh Token alıcıları bir başkasına kod gönderip, gönderdikleri kişilerin de bu coınden almasını sağlıyorlar. Gönderdiği referans koduyla bir başkası alım yaparsa ücretin % 10 gibi miktarını kendileri alabiliyorlar. Referans kodunu istediğiniz kadar gönderebilirsiniz. Herhangi bir sınırlama yoktur.

Huh Token 6 aralıkta ilk olarak ortaya çıktı. Şuanlarda satış öncesi bir durumdadır. Piyasaya sürüldükten sonraki ilk yılda, müşteriler tarafından yüksek oranlarda borsaya kilitlendi. Huh token coin alım için en iyi zamanlarından birinde.

  1. (SOL) SOLANA

Dünyanın en büyük beşinci coınlerinden birisidir. Şuandaki piyasa değeri 62.000 milyon dolardan fazladır. Yükselişinin en üst seviyelerini 2021 yılında yaşadı.

Piyasaya sürüldükten sonra 2021 yılında, 2 dolar ile satışa başladı. Daha sonra ise, hızla yükselip Kasım ayında 260 dolara çıtayı çıkardı. Şuan ise 200 dolardan satış yapılmaktadır. Blockhain’ in kendi para birimi olan Solana kendi genişlemekte olan seviyeyi temsil eder. Blockhain ise, işlemleri hızlı yaparak, müşterilerin ilgisini cezbetti ve Ethereum tarafına iyi bir avantaj sağlamış oldu.

  1. (ADA) CARDANO

Ada 55 milyar dolar kadar yüksek bir piyasa değerindedir. Sol’ den sonra en iyi tırmanışa geçen coinler den biridir. 2022 De Kazandıracak Alt Coinler Yılbaşında 0.20 civarında bir değerle piyasaya başlayan coin, eylül ayının ardından 3-4 dolara kadar yükselip, en iyiler arasına girdi.

ADA coin Charles Haskınson tarafından üretilen bir coındır. Ethereum kurucularından biri olan Charles projeden ayrılıp protesto etmek için bu coını çıkarmıştır. ADA coın de diğerlerinde görüldüğü gibi yüksek piyasa değerlerine ulaşıp daha sonra geri çekilme yaşadı.

Cardano, şu sıralar uzun süreli bir ayı koşusundadır. 2022 yılında ise ara verebileceği düşünülmektedir.

  1. (AVAX) AVALANCHE

Awax için bu sene iyi bir kâr hasıl oldu. 2021 yılının en başlarında coin değeri 3 dolar olarak işlem görmekteydi. Kasım ayının sonlarına doğru, 146 dolara kadar yükselip, gelmiş geçmiş en iyi yükselişlerden birini gerçekleştirdi. Böylece dünyanın en iyi 10 altcoını arasına girerek adını herkese duyurmuş oldu.

Şuan ki işlem fiyatı 110 dolardan fazla olup, talep gören bir coındır. Piyasadaki değeri ise, dev artışlar yapıp, 26 milyar dolardan bile fazladır.

Ethereum a rakip olan bir diğer kripto para birimidir. 2022’ de yükselecek altcoinler Sonbaharda ateşi yükselip, yapılan acil durum anlaşmalarıyla birlikte değerine değer katacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Giriş Yap

Bilge Yazar ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!